Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
About the Journal
Editorial Team
Privacy Statement
Current
Archives
Submissions
PPGCS
FURG
PROPESP
FAMED
Announcements
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 19 No. 1 (2007)
Vol. 19 No. 1 (2007)
Revista de Ciências Médicas e Biológicas
Published:
2008-02-29
Expediente
EXPEDIENTE
Jorge Alberto Castro Benitez
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.703
Editorial
EDITORIAL
Valéria Lerch Lunardi
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.704
Resenha
CONSTRUÇÃO DE UMA MODELAGEM DE UM PROGRAMA DE APTIDÃO FÍSICA RELACIONADA À SAÚDE, PARA TRABALHADORES DE UM SERVIÇO DE LAVANDERIA HOSPITALAR
Edison Alfredo de Araújo Marchand, Hedi Crecencia Heckler de Siqueira
77-78
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.702
Artigos
AIRBORNE FUNGI SCREENING IN ANIMAL HOUSE
Rubens Cáurio Lobato, Julio Cezar R. Danielski, Érica da Silva Silveira
9-16
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.695
TOTAL BODY FAT PERCENT AND DISTRIBUTION OF BODY LEAN MASS AND FAT MASS IN ADOLESCENTS
Vagner de Souza Vargas, Rubens Cáurio Lobato
17-27
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.696
FOOD MEASUREMENT STANDARDIZATION AS A TOOL TO DIETHERAPY
Vagner de Souza Vargas
29-34
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.697
O USO DE MODELOS ANIMAIS PARA AVALIAR O POTENCIAL ANTINOCICEPTIVO DOS PRODUTOS DE ORIGEM NATURAL
Gianni Goulart Peraza, Sandro Torma Rodrigues, Susi Heliene Lauz Medeiros, Ana Luiza Muccillo Baisch
35-44
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.698
REVIEW OF SOME ASPECTS OF THE FISH ASSEMBLAGE USED IN PROGRAMS OF ENVIRONMENTAL MONITORING
Fábio Flores Lopes, Luiz Roberto Malabarba
45-58
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.699
AVALIAÇÃO NUTRICIONAL ANTROPOMÉTRICA EM ADOLESCENTES COM SOBREPESO E OBESIDADE
Vagner de Souza Vargas, Rubens Cáurio Lobato
59-68
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.700
HEALTH EDUCATION AND THE NUTRITION SERVICE WORKERS: A NUTRITIONAL EDUCATION PROCESS
Rubens Cáurio Lobato, Vagner de Souza Vargas
69-76
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.14295/vittalle.v19i1.701
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Español (España)
Português (Brasil)
indexadores
Indexadores
Keywords
Developed By
Open Journal Systems